Contacteaza-ne: 0771 637 935

Branduri

AFRODITA – cosmetice profesionale faciale și corporale

AFRODITA este o companie din Slovenia, una dintre cele mai puternice din Europa Centrală și de Est, înființată în anul 1970, are principii de dezvoltare de produse cosmetice inovatoare, bazate pe ingrediente naturale. În fiecare formulă ingredientele naturale se regăsesc în reală sinergie, efectele lor combinate fac sa se atingă țelul propus în cel mai eficient mod cu putință. Cosmeticele sunt dedicate tenului, corpului, părului etc. Sunt prezente în unele dintre cele mai bune saloane din țară și întreaga Europă. Printre cele mai apreciate linii: Pure Gold 24k Luxury, Wine Therapy Resveratrol, Hyaluron, Acne, Neuro-Sensitive, Vita Derma fiole, Camomile, Karotin, Art of Spa, Uleiuri naturale de masaj, Geluri de duș și Săpunuri lichide cremoase.

ANDREIA Profesional, Portugalia – Machiaj și ojă profesională

care reunește produse de machiaj și o gamă largă de oje, tratamente și alte produse de îngrijire a unghiilor,

Este lider pe piața portugheză profesională și prezentă în multe țări din întreaga lume: din Europa, Orientul Mijlociu și Asia, acum și în Romania.

Andreia Professional este o marcă Higicol, Portugalia. Higicol S.A. a fost înființată în 1987, în Porto; compania cu o istorie îndelungată a direcționat toate acțiunile sale către o strategie bazată pe precizie, profesionalism și inovație.

Cele mai căutate: oja semipermanentă (peste 100 de culori și nuanțe, cu rezistență de până la patru săptămâni, Hybrid-Gel ojă rezistentă cu aplicare fără lampă, Nutri-Color (tratament cu culoare), peste 160 de culori de ojă hipoalergenică, fondurile de ten HD, produsele anticearcăne, rujurile rezistente etc.

FUNETHIC – cosmetice bio

FUNETHIC este un brand de cosmetice BIO cu respect față de consumatori și față de mediu, cu formulare eficientă, cu preț corect și accesibil. Cu 3 linii pentru adolescenți, peste 20 de ani și peste 30 de ani. A obținut Mențiunea SLOW COSMETIQUE și este o marcă recomandată cu mare plăcere în toata lumea de Asociația Internațională „Slow Cosmetique” (este o mișcare care militează pentru o abordare ecologică și etică bazată pe dorința comună de a promova un consum de produse naturale, sănătoase și, desigur, cosmetice cu formule curate, este o cosmetică inteligenta, rațională, ecologică și umană. Cele mai căutate: apele micelare, deodorantele, cremele hidratante.

În curând veți găsi pe site-ul nostru și un brand nou de cosmetice marine din Bretania, Franța.